Ергенът Виктор танцува в Дансинг старс“ с истинска тв звезда. Оказва

...
Ергенът Виктор танцува в Дансинг старс“ с истинска тв звезда. Оказва
Коментари Харесай

Ергенът Виктор танцува с ТОП ЗВЕЗДА от "София ден и нощ" СНИМКИ


Ергенът Виктор танцува в „ Дансинг старс “ с същинска тв звезда.
 

Оказва се, че екранната партньорката на Стоянов с която се вихри на сцената - Михаела Павлова, преди години е основно настоящо лице в хитовия по това време сериал. „ София денонощно “. Преди 8-9 години ситкомът разбиваше рейтингите. а танцувалната половинка на Ергена играеше ролята на знойната Рая. Това напомнят наблюдателни фенове, които си спомнят Павлова от дните, когато бе същинска звезда. Освен професионална танцьорка Михаела е и актриса.





Красавица е фаворитка на продуцента Краси Банков и взе участие в редица негови планове . Една от последните й изяви е тази на Маргарита в сериала  „ Много мой човек “ , където основната роля бе поверена на Башар Рахал. Павлова има присъединяване и в редица уеб сериали като „ Следвай ме “ и други.

Хубавицата има и танцувал на школа, където организира уроци, само че кариерата на актриса й бе приоритет преди няколко години. След като обаче не сполучи, както и се искаше, Павлова се завърна към танците. И даже е определена да бъде асистент, наставник и преподавател на един от най-желаните мъже в България.

Въпреки че към Михаела има голям интерес от страна на мъжете, тя е щастливо обвързана. С приятеля й са дружно от дълги години, а преди четири им се роди дъщеричка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР